Shanghai Maituo Knitting Co., Ltd.

Σαγκάη Maituo που πλέκει τη Co., ΕΠΕ.

Free call Video chat
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: LITUO
Αριθμός Υπαλλήλων: 300~500
Ετήσιες πωλήσεις: 30,000,000-60,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2003
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η Σαγκάη Lituo που πλέκει τη Co., ΕΠΕ είναι επιχείρηση εξαγωγής με τις εμπορικές συναλλαγές, την κατασκευή και την εξαγωγή επιχειρησιακών καλύψεών της. Η Σαγκάη Lituo που πλέκει τη Co., ΕΠΕ βρίσκεται σε #118, δρόμος Kanbei, πόλη Situan, περιοχή Fengxian, χιλιόμετρο Shanghai.30 μακρυά από το διεθνή αερολιμένα Pudong, 13 χιλιόμετρα μακρυά από το λιμένα βαθιά νερών Yangshan και τη γέφυρα ανατολικής θάλασσας. Έχουμε τη θαυμάσια θέση και την κατάλληλη μεταφορά.

Ιδρυθήκαμε το Νοέμβριο 26,2003, καλύπτουμε μια περιοχή 40 MU, όπου υπάρχουν δύο κύριες εγκαταστάσεις παραγωγής με τον τομέα κατασκευής 30.000 τετραγωνικών μέτρων.

Υπάρχουν προηγμένες μηχανές καλτσών υφασμάτων、 σαφείς, διάφορα είδη μηχανών περισσότερα από 300 σύνολα, αριθμήσεις βελόνων από το 84N, 96N, 108N, 120N, 132N, 144N, 168N, ράβοντας μηχανές 24sets handlink, 16 μηχανές rosso συνόλων, 3 περιστροφικών σύνολα μηχανών ρύθμισης, και ένας εξοπλισμός πλύσης, υπάρχουν δύο με κάρβουνο λέβητες, κάποιος είναι 4T ένα άλλο που ένα είναι 6T, 600KV υψηλό με την ηλεκτρική ενέργεια, αυτό είναι μια επιχείρηση όλος-καταστημάτων πλεκτών ειδών με μια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, παροχή νερού, εφοδιασμός υγραερίου.

Η Σαγκάη Lituo που πλέκει τη Co., ΕΠΕ έχει δημιουργήσει το εμπορικό σήμα «Maituo» καλτσών που εκτάριο πωλημένος παγκοσμίως. Τα προϊόντα εξάγουν σε τέτοιες περιοχές όπως τη Βόρεια Αμερική, την ΕΚ και την Ιαπωνία. Όλα τα προϊόντα μας εξάγονται στην Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, ζευγάρια 20million όλων των ειδών καλτσών σύντομος ανεφοδιασμός σε ένα έτος. Έτσι ονομαστήκαμε «επιχείρηση εμπορικών σημάτων της Σαγκάη τη διάσημη για τις αθλητικές κάλτσες», «ασημένια επιχείρηση της Σαγκάη.» Φυλάξτε και λάβετε την πιστοποίηση ΠΕΡΙΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ και την ποιοτική πιστοποίηση ISO9000.

Το Μάιο του 2004, Σαγκάη Lituo που πλέκουν τη Co., το ΕΠΕ κοινό Jiangsu και Zhejiang 11 επιχειρήσεις στην οργάνωση η «ομάδα καλτσών Yangtze του δέλτα», είναι κύριες 2500 συνόλων προηγμένων εξοπλισμών καλτσών, της ικανότητας παραγωγής 16 εκατομμύριο ζευγαριών το μήνα, της συνολικής ετήσιας εξαγωγής περίπου 60 εκατομμύριο U.S.dollars, και της βάσης εξαγωγής στην Κίνα. Τα τελευταία χρόνια, «Y.D.S.G» είναι πιό δεσμευμένο στην ανάπτυξη και η έρευνα του λειτουργικού νήματος, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα νημάτων έχει αναγνωριστεί από τα επιτακτικά εξεταστικά όργανα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, που επαινούνται από τους πελάτες και τους καταναλωτές. Η Σαγκάη Lituo που πλέκει τη Co., ΕΠΕ ως ηγέτη «Y.D.S.G», είναι ένα από το μεγαλύτερο και ισχυρότερο εργοστάσιο.

 

Ιστορία
Υπηρεσία

Πλεονεκτήματα της επιχείρησής μας:

 

1. βοηθητικές σχέδιο 15 έτους & εμπειρία εξαγωγής

 

2. Ευρεία σειρά προϊόντων, που εξυπηρετεί στη μοντέρνη τάση.

 

3. Η άμεση πώληση εργοστασίων, αναπτύσσει μηνιαία περισσότερα 50 νέα σχέδια

 

4. Τα προϊόντα μας έχουν πωλήσει καλά στη διεθνή αγορά

 

5. COem για το παγκοσμίως διάσημο εμπορικό σήμα μόδας

 

Αποστολή: 

 

1.Small η διαταγή και η παράδοση δειγμάτων της πλεκτής κάλτσας, κανονικά αυτό είναι από σαφή, όπως FDEX, DHL, UPS, και ούτω καθεξής. Οι πελάτες είναι ευπρόσδεκτοι να επιλέξουν τον προτιμημένο τρόπο αποστολής τους.

 

2, κανονικά χρησιμοποιούμε την αποστολέα μας, επειδή είναι ιδιαίτερα αποδοτικό. Αλλά οριζόμενη η πελάτης αποστολέας είναι επίσης ευπρόσδεκτη.

 

3, αυτός ο πλεκτός χρόνος παράδοσης καπέλων καλτσών θα κάλυπταν πάντα την απαίτηση πελατών, κανονικά είναι 15 έως 30 ημέρες

 

Η υπόσχεσή μας στους πελάτες:

 

1. Εξασφαλίστε ότι η πλεκτή κάλτσα ανταποκρίνεται πάντα στα ποιοτικά πρότυπα

 

2. Εξασφαλίστε ότι τα αγαθά θα παραδοθούν εγκαίρως

 

3. Παρέχετε τη θερμή και φιλική υπηρεσία και την υπηρεσία μεταπώλησης.

 

Η αναζήτησή μας:

 

Η ικανοποίηση πελατών είναι πάντα η τοπ αναζήτησή μας.

 

Σχέδιο μόδας, άριστη ποιότητα, προσιτή τιμή & γρήγορη παράδοση

 

Η ομάδα μας
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας